Park fitness eszközök - Felnőtt játszóterek

Bővebben a parkfitneszről:

A KOTU-2005kft –mint az eszközök forgalmazója-célja, hogy a parkfitnesz gépek széleskörűen ismertté váljanak az ország minden részén.

Ez egy jó figyelemfelkeltő lehetőség a települések önkormányzatainak számára is, mivel az egészség megőrzése a már fejlettebb régiókban központi témává vált.

Az eszközök az emberi szervezet egészségének megőrzésére pozitív hatást gyakorolnak. A parkfitnesz gépekkel a felnőtt játszóterek számtalan változatai valósíthatók meg,  így ezáltal a közterek sokkal színesebbé, változatosabbá  varázsolhatók.

Minden  egyes eszköz  különböző funkcióval bír. Az emberi szervezet más-és más izomcsoportjainak erősítését teszi lehetővé.

A tájékoztató táblákon egy edzésterv-javaslat bemutatása található, melynek pontjait követve sorban végighaladhatunk a park eszközein, ezáltal a felhasználók minden testrészének átmozgatása megtörténik.

A fitnesz gépek  szabadtérre való kihelyezésével,a sportolásra vágyóknak lehetősége van a friss levegőn edzeni. A gépek igénybevétele a felhasználok számára teljesen ingyenes.

A parkfitnesz eszközök elterjedése hazánkban még nem bír olyan jelentőséggel, mint más nyugati országokban. Kínában például napi rendszerességgel használják ezeket a berendezéseket a felnőttek, az egész napos munka megkezdése előtt és után is.

Ezeket az eszközöket bárki kipróbálhatja korosztálytól függetlenül. A berendezésekre nem lehet súlyokat tenni vagy ellenállást állítani, így megerőltetés nélkül végezhető ezáltal a testmozgás rajtuk.

 

Alkategóriák

Hatékony mozgás mindenkinek

Minden korosztály számára ajánlott

Mozgássérül berendezések